Fins a l’edició del 2019 el Mercat d’Art Jove de Sant Boi, emmarcat dins de la Fira de la Puríssima i organitzat per la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi, s’ha dut a terme dins del recinte firal, a la carpa jove, els dies 6, 7 i 8 de desembre.

L’edició d’enguany no podrà ser presencial, a causa de la situació de la pandèmia de la COVID-19, però no volem deixar d’oferir un espai de ‘trobada’ i reconeixement dels i de les joves artistes del municipi i de la seva capacitat artística i creativa.

Per aquest motiu, s’ha creat un espai web per promocionar la feina i el talent dels i les joves artistes visuals i plàstiques de Sant Boi.

Poden participar totes les persones joves de 16 a 35 anys de Sant Boi de Llobregat que es dediquin a les arts plàstiques i/o visuals.

Cada artista o col·lectiu d’artistes disposa d’una secció/espai on es pot veure: el nom artístic, una breu descripció de la seva tasca, l’espai web o una altra plataforma on es pugui consultar la seva obra i les seves dades de contacte (per si es vol comprar o encarregar alguns dels seus productes o fer ús dels seus serveis)

Consulta les BASES de participació en el Mercat d’Art Jove en obert 2020