Gina Ros

Gina Ros (Barcelona, ​​1988) és una jove artista que va començar a estudiar per convertir-se en maquilladora i estilista pel seu interès inquiet pel món de l’art.

Quan tenia 20 anys, estudiava publicitat i relacions públiques a la Universitat i treballava alhora en una prestigiosa perruqueria de Barcelona.

El 2010, una productora, CANADA, li va donar l’oportunitat de llançar-la al món dels vídeos musicals, on va treballar, va crear i va aprendre al costat d’artistes paral·lels com Scissor Sisters, Justice, The Vaccines, Two Door Cinema Club, Fangoria, Mishima i altres.

Des d’aquest moment, va començar a treballar amb clients i personalitats de tot el món: Ikea, Panasonic, Ferrari, L’Oreal, Yves Saint Laurent, Lionel Messi, Neymar, Marc Márquez, Alexis Sánchez, Daniel Brühl i altres.

Amb el seu propi entusiasme, es va endinsar en l’art del cinema treballant com a cap del departament a l’última pel·lícula d’Isaki Lacuesta que compta amb molts artistes coneguts a Espanya. Això li va obrir les portes a més oportunitats en aquesta àrea que fins ara desconeixia i que sentia curiositat.

Andrea Macías Maquilladora

Hola!

Me llamo Andrea Macías, tengo 24 años y soy maquilladora profesional desde 2016.

De pequeña me gustaba mucho el arte, el crear algo con mis manos, dibujaba, pintaba, maquillaba a mi madre, hacía manualidades… También escuchaba música, el crear, era lo que me motivaba.

Siempre me ha llenado el ayudar a los demás, así que a la hora de elegir qué estudiar, me decanté por maquillaje profesional, cumpliendo así mis dos primeras prioridades en la vida. ¡Y la verdad es que hoy en día, estoy muy contenta de lo que estudié!