Emejotae

Soy un creador de contenido al que le gusta trabajar con herramientas como la ilustración digital, la fotografía y el diseño gráfico y que le interesan las nuevas tecnologías.
Me gusta mucho buscar la poesía visual en las creaciones, creo que es un punto de encuentro y de paz. Hago streams en Twitch, soy youtuber y también llevo un podcast con unas cuantas decenas de cracks. 

Estudié en Escola Massana un grado de Arte y Diseño en 2014 y ahora en 2021 estoy realizando un Máster de ilustración editorial y publicitaria en LABASAD. Hace tiempo que tengo interés en el mundo del libro editorial, es algo que me llama mucho la atención, que pese a que existan las pantallas, el folklore del libro sigue luchando y aportando cosas innovadoras. 

Olga Soria

Olga Soria, 1985.

Des del 2012 al 2017 estudia fotografia a GrisArt, a on s’especialitza en postproducció digital i foto-acabats.

Allà té contacte amb una altra manera d’explicar històries amb imatges, a través de foto-llibres i narratives no lineals, que són el marc perfecte per tractar els temes del seu interès; el que és efímer, el que és fràgil, l’estranya connexió entre fotografia i realitat.

Ha exposat al festival SCAN Photobooks (2014), Galeria MUTUO (2016), VOIES OFF Arles (2018) entre d’altres. Actualment també desenvolupa el seu treball en l’àmbit audiovisual (vjing i micromapping).

mheperdut

Em dic Emma, tinc dinou anys i soc de StBoi.

Durant la 40ena he obert una pàgina a Instagram batejada amb el nom de “mheperdut“.

En ella hi barrejo recomanacions, textos, vídeos, fotografies, dibuixos, treballs de la uni… és un projecte que tot just comença, però hi estic posant gran part del meu corazoncito.

Espero que t’agradi,

Una abraçada virtual de mi, cap a tu <3

Lucía Lorente

Em dic Lucía Lorente i estudio a l’escola de cinema ESCAC. Durant aquest any 2021-2022, he estat a Foundation, curs preuniversitari on es tracten tots els àmbits que son necessaris per a la creació d’una pel·lícula.


Gràcies a aquest, he creat projectes que mostren el meu estil i ideari, i he conclós que sí és al que em vull dedicar. Esmentades obres es poden visualitzar a YouTube: lucía lorente.


El meu trajecte amb l’edició i gravació de vídeo, però, va començar allà pel 2015, amb un canal de YouTube sota el nom d’SpiritV8. Pujava vídeos de viatges, jocs i reptes amb amics. Després d’un temps, vaig crear un altre canal, més enfocat als estudis de cinematografia.

Actualment estic interessada i centrada en la fotografia, producció musical, edició, art i, per suposat, en el cinema.


Al meu compte de fotografia (@lucyphy), pujo imatges diverses i de vegades acompanyades per sons envoltants, normalment creats per mi. En definitiva, crear i experimentar m’encanta, i ho faig per pura passió i gaudi.

Amb els meus treballs busco plantejar-me reptes i esprémer al màxim les meves capacitats, com també inspirar a aquells i aquelles que vegin més enllà d’una imatge.

Us convido gratament a donar una ollada als curtmetratges de YouTube, a les fotografies d’Instagram i a les meves cançons de SoundCloud sota el nom: lucyphy.