Emejotae

Soy un creador de contenido al que le gusta trabajar con herramientas como la ilustración digital, la fotografía y el diseño gráfico y que le interesan las nuevas tecnologías.
Me gusta mucho buscar la poesía visual en las creaciones, creo que es un punto de encuentro y de paz. Hago streams en Twitch, soy youtuber y también llevo un podcast con unas cuantas decenas de cracks. 

Estudié en Escola Massana un grado de Arte y Diseño en 2014 y ahora en 2021 estoy realizando un Máster de ilustración editorial y publicitaria en LABASAD. Hace tiempo que tengo interés en el mundo del libro editorial, es algo que me llama mucho la atención, que pese a que existan las pantallas, el folklore del libro sigue luchando y aportando cosas innovadoras. 

Moshimia

Soy Cristina Carrero, diseñadora gráfica. Trabajo desde Sant Boi, y siempre con la mente en Japón. Soy curiosa y me gusta explorar la belleza de las cosas no convencionales. Me muevo entre lo digital y lo manual, como diseñadora, hago proyectos de identidad visual, dirección de arte y diseño editorial.

Entre proyecto y proyecto, soy un más artesana: exploro nuevos lenguajes plásticos con sellos y tintas. Huyo del ordenador (incluso a veces del papel), y trabajo con las manos. Hago darumas (amuletos japoneses), pines, libretas y furoshikis.

Mi trabajo se caracteriza por ser delicado y expresivo. Disfruto haciendo mis propios productos, de influencia japonesa y esencia mediterránea.

Emci

Soc Emci, tinc 22 anys i soc de Sant Boi.Em dedico a la il·lustració de forma freelance, fa diversos anys que faig petites comissions, encara que dibuixant porto tota la vida. La tècnica que més utilitzo és el digital, però podria dir que sé utilitzar qualsevol.

A 2018 vaig entrar a l’Escola Llotja a fer el grau d’Il·lustració, i en 2021 em vaig embarcar en una rama diferent entrant a l’EMAV fent Il·luminació, captació i tractament d’imatge. Estudiar una cosa que no té res a veure amb el dibuix és dificil, ja que no trobo tant de temps per a aquest, però així i tot intento dedicar-hi tot el que pugui. El meu objectiu ara és poder combinar aquests dos estudis i sacar-los partit enriquint-los amb els coneixements de l’altre

antenarota

L’ésser. Allò que existeix. Que viu. La complexitat de l’ésser humà reduïda a la mínima expressió i el seu vincle amb la natura.

Des de ben petita no hi havia dia que no portés les mans plenes de guixades. Sempre m’ha agradat dibuixar. No va ser fins als anys d’estudi a la Facultat de Medicina, gràcies a l’empenta de dos companys, que em vaig decidir a expressar la meva obra públicament a través d’una xarxa social.

Durant aquest temps m’he adonat que la natura, la medicina i l’art no són més que diferents expressions d’un mateix concepte: l’ésser.

L’una sense l’altre son incompatibles. Expressar tot això per mitjà del dibuix, amb la simplicitat d’un llapis, un bolígraf o a vegades un fil de brodat, és el que intento en el meu dia a dia.

Javi M. Alfaro

Ilustrador, diseñador y tejedor de historias.

Nació y creció como cualquier hijo de vecino, y se formó artísticamente en la escuela de arte Llotja y en Cifo Hospitalet.

Versátil, resolutivo y curioso, ha colaborado con su arte en proyectos de cómic, juegos de mesa o canales de psicología. Ha sido expuesto en la galería del Fantboi (Festival de Cine Fantástico de Sant Boi), ha impartido talleres de dibujo en la Fundació Marianao y siempre tiene algún proyecto bajo la manga.

Sus grandes retos son llevar su arte al siguiente nivel, dejar de confundir su bebida con el agua de los pinceles y que su gato deje de tumbarse sobre los dibujos.

También le gusta el té, las palabras rimbombantes y una buena tarde de juegos.

mheperdut

Em dic Emma, tinc dinou anys i soc de StBoi.

Durant la 40ena he obert una pàgina a Instagram batejada amb el nom de “mheperdut“.

En ella hi barrejo recomanacions, textos, vídeos, fotografies, dibuixos, treballs de la uni… és un projecte que tot just comença, però hi estic posant gran part del meu corazoncito.

Espero que t’agradi,

Una abraçada virtual de mi, cap a tu <3

kota.

Hey!

Sóc el Pol Lupiáñez un noi alt amb ulleres i cabells arrissats que bolca la seva passió en cada treball.

Graduat en disseny gràfic a la universitat Bau em considero una persona que se sent còmoda tant en el disseny com en la il·lustració.

Intento enfocar les meves peces des d’un punt de vista analògic, encara que més tard acabin en format digital. He començat el text presentant-com Pol Lupiáñez, però també sóc kota. o kota.faces en els meus perfils de xarxes socials.

Natalia Vazquez Garcia

Il.lustradora i dissenyadora gràfica santboiana acolorint el món dibuix a dibuix.

Especialitzada en retrats, Natalia porta els últims 5 anys creant un estil únic i colorit.

MARTARTATTOO

Hola a tots!

Em dic Marta i soc tatuadora a Sant Boi des de fa 4 anys.

M’apassiona la meva feina. El tatuatge és una pràctica màgica que em permet, no només desenvolupar un estil i una carrera artística, sinó una connexió amb les persones, amb les seves energies i amb l’univers.

Crear nous vincles a partir de la introducció de tinta a la pell, conèixer històries, emocions, és màgic. La humanitat fa segles que porta a terme aquesta pràctica i per mi és un honor participar d’aquest art.

Si decideixes viure l’experiència del tatuatge, sempre pots venir a veure’m al meu estudi privat. Està situat a Sant Boi, al carrer Mossen Jacint Verdaguer n.33.

Jan Rovira

Com a il·lustrador just entro en una etapa terrible i estimulant; intentar dedicar-me a allò que m’agrada.

Tot i no tenir encara un nom, tinc una veu pròpia i estic orgullós que tants anys de compromís amb el dibuix hagin acabat servint per transmetre qui sóc a través de la meva obra.