Fotografia, Audiovisual

Lucía Lorente

Lucía Lorente

Em dic Lucía Lorente i estudio a l’escola de cinema ESCAC. Durant aquest any 2021-2022, he estat a Foundation, curs preuniversitari on es tracten tots els àmbits que son necessaris per a la creació d’una pel·lícula.


Gràcies a aquest, he creat projectes que mostren el meu estil i ideari, i he conclós que sí és al que em vull dedicar. Esmentades obres es poden visualitzar a YouTube: lucía lorente.


El meu trajecte amb l’edició i gravació de vídeo, però, va començar allà pel 2015, amb un canal de YouTube sota el nom d’SpiritV8. Pujava vídeos de viatges, jocs i reptes amb amics. Després d’un temps, vaig crear un altre canal, més enfocat als estudis de cinematografia.

Actualment estic interessada i centrada en la fotografia, producció musical, edició, art i, per suposat, en el cinema.


Al meu compte de fotografia (@lucyphy), pujo imatges diverses i de vegades acompanyades per sons envoltants, normalment creats per mi. En definitiva, crear i experimentar m’encanta, i ho faig per pura passió i gaudi.

Amb els meus treballs busco plantejar-me reptes i esprémer al màxim les meves capacitats, com també inspirar a aquells i aquelles que vegin més enllà d’una imatge.

Us convido gratament a donar una ollada als curtmetratges de YouTube, a les fotografies d’Instagram i a les meves cançons de SoundCloud sota el nom: lucyphy. 

Comparteix