Maquillatge

Gina Ros

Gina Ros

Gina Ros (Barcelona, ​​1988) és una jove artista que va començar a estudiar per convertir-se en maquilladora i estilista pel seu interès inquiet pel món de l’art.

Quan tenia 20 anys, estudiava publicitat i relacions públiques a la Universitat i treballava alhora en una prestigiosa perruqueria de Barcelona.

El 2010, una productora, CANADA, li va donar l’oportunitat de llançar-la al món dels vídeos musicals, on va treballar, va crear i va aprendre al costat d’artistes paral·lels com Scissor Sisters, Justice, The Vaccines, Two Door Cinema Club, Fangoria, Mishima i altres.

Des d’aquest moment, va començar a treballar amb clients i personalitats de tot el món: Ikea, Panasonic, Ferrari, L’Oreal, Yves Saint Laurent, Lionel Messi, Neymar, Marc Márquez, Alexis Sánchez, Daniel Brühl i altres.

Amb el seu propi entusiasme, es va endinsar en l’art del cinema treballant com a cap del departament a l’última pel·lícula d’Isaki Lacuesta que compta amb molts artistes coneguts a Espanya. Això li va obrir les portes a més oportunitats en aquesta àrea que fins ara desconeixia i que sentia curiositat.

Comparteix